Om Scan Sørlie AS

Scan Sørlie AS er en komplett leverandør av møbler til den profesjonelle bruker.

Vår erfaring spenner over hele spekteret fra produktutvikling til design, via produksjon av møbler til tegning av komplette løsningsforslag for våre kunder. Vårt produktspekter dekker bruksområder som vestibyle, resepsjon, kontor, møterom, konferanser og kantine/cafè. Vi tilbyr hjelp og veiledning i ditt møbelvalg slik at du får en optimal løsning og en komplett arbeidsdag, og vi både pønsker ut og tegner ut gode løsningsforslag for å bistå våre forhandlere med deres prosjekter.

Vi er en ganske uformell og trivelig liten gjeng, og her presenterer vi oss selv i kortversjonen:

Morten Vister
Daglig leder / eier

Morten er Scan Sørlies eier og daglige leder. Han har oversikt og kontroll, og er engasjert i og på alle nivåer i bedriften. I tillegg til å være ansvarlig for produktutvikling og strategier samt eksportmarkedet har han også en kundeportefølje i Norge.

Mortens fritidsinteresse nr. 1 er antagelig Scan Sørlie, men han finner også tid til familie, venner, hytte og båt.

morten@scansorlie.no  /  951 88 858

 

Geir Paulsen
Økonomisjef/regnskap

Geir en økonomisjef, og har total kontroll på regnskap, økonomi, lagerstyring, lønn, personal og alt av firmaets edb-relaterte forhold. Han har vært ansatt i firmaet siden 2003.

Utenom jobb er fotball – i tillegg til familie og barnebarn – den store, store lidenskapen, og det er ikke mye på den fronten heller som går Geir hus forbi.

geir@scansorlie.no  /  917 07 239

 

Gro L. Lannem
Salgsansvarlig

Gro har det meste av sitt salgsområde i Nordland, Troms og Finnmark, men har også deler av Østfold og Buskerud. I tillegg har hun «inne-selger-funksjonen» som innebærer å trå til og bistå resten av salgsteamet ved behov. Hun har vært ansatt siden 1997, og har også høstet priser for sin måte å tilnærme seg kundene på.

På fritiden er det familie og barnebarn som har hovedfokus, i tillegg til at Gro er en utmerket kokke og baker – og hun er firmaets kakemons!

gro@scansorlie.no  /  906 51 987

Bjørn «Budde» Lillebekk
Salgsansvarlig

Bjørn Lillebekk lyder kanskje ukjent, men Budde vet «alle» hvem er. I flere ti-år har Budde vært aktiv og synlig møbelbransjen, og det meste av tiden med Scan Sørlie som en av sine hovedleverandører. Han har spesialisert seg på ergonomi på arbeidsplassen, etter mange år med dette i fokus i Hov Dokka. Buddes geografiske virkeområde er fra Oslo og nordover til Trøndelag og Møre.

Privat bruker Budde mye energi på friluftsliv, familie og sosiale anledninger – og så er han fotballsupporter…

budde@scansorlie.no  /  481 18 758

 

Camilla Fleron
Salgsansvarlig

Camilla er siste skudd på Sørlie-stammen, og vil ha «sine» områder litt spredt. Hun kommer nå fra hudpleiebransjen, men er i utgangspunktet utdannet lærer. Camilla besitter mye kompetanse innen ledelse, salg og teambygging, og har erfaring fra å jobbe i både inn- og utland.

Privat er Camilla av det sosiale og reiseglade slaget, og med en spesiell interesse for interiør og kultur er hun antagelig veldig nær hverdags-blinken.

camilla@scansorlie.no  /  900 19 276

Anne Karen Lund
Salgs- og markedssekretær

Anne Karen har vært i Scan Sørlie siden 2008, og er ansvarlig for markedsavdelingen. Størstedelen av tiden brukes til tegning og innredningsløsninger, og resten fordeles stort sett på å lage prislister, administrere hjemmesider, bistå salgsapparatet, fakturere og ta «diverse forefallende».

Det meste av fritiden går med til musikk i forskjellige varianter – band, storband og janitsjar, men noe tid blir det også til barnebarn og hytteliv ved Skjebergkilen.

anne@scansorlie.no  /  917 07 932

 

Ståle Rudsrud
Ordrekontor/lagersjef

Ståle har vært lageransvarlig i Scan Sørlie siden 2003, men har før det vært i møbelbransjen siden 1984. Fra 2013 har han også hatt hovedansvar for ordrekontoret og all transport – så Ståle er antagelig firmaets hovedpulsåre.

Ståle liker å holde seg sprek og i form med trening og mye aktivitet – og når han virkelig skal nyte livet stikker han til campingvogna på Hvaler for helga.

firmapost@scansorlie.no  /   staale@scansorlie.no  /  986 93 525

Hanne Christin Daler
Ordrekontor/ salgsstøtte

Hanne er ny på laget fra medio januar  2018. Hennes hovedområde er ordrekontor, vare- og ordreoversikt og kundeservice, men vil også bidra med støtte til salgsapparat og markedsavdelingen.

Musikk og korps har vært og er interesse nummer 1, og hun er ivrig janitsjarkorps-medlem. Utover det en hun en ihuga baker og kokk, som eksperimenterer på kjøkkenet og inviterer den heldige venneflokken for himmelsk smakstesting.

firmapost@scansorlie.no  /   hanne@scansorlie.no  /  922 63 238

Bak våre gode, smakfulle, solide og allsidige møbler står naturligvis et knippe dyktige og velrenommerte designere. I sortimentet finner vi modeller fra navn som Beate Ellingsen (Ida), Jahn Aamodt (Edge/Dreamwork), Esben Wingerei (Mr.Box/Lambda/Zipp/Mandoria/Skjermvegg-program), Tore Wroldsen (Touch-serien/Enzo), Olaug Aasen (Shark), Bjørn Jørund Blikstad og Sigurd Strøm (OFF) og Fredrik Torsteinsen, Torsteinsen Design (Size) .

Miljøpolitikk

Godkjent Miljøfyrtårn!

Beviset er underskrevet og i orden – nå er vi godkjent Miljøfyrtårn. Vi er glad for at vi med dette har fått bekreftelsen på at vi også bidrar med vårt for å skåne miljøet – både i forstand natur og klima, og i forstand kollegial trivsel

Grønt punkt