Om oss

Scan Sørlie AS er en komplett leverandør av møbler til den profesjonelle bruker

Vår erfaring spenner over hele spekteret fra produktutvikling til design, via produksjon av møbler til tegning av komplette løsningsforslag for våre kunder. Vårt produktspekter dekker bruksområder som vestibyle, resepsjon, kontor, møterom, konferanser og kantine/cafè. Vi tilbyr hjelp og veiledning i ditt møbelvalg slik at du får en optimal løsning og en komplett arbeidsdag, og vi både pønsker ut og tegner ut gode løsningsforslag for å bistå våre forhandlere med deres prosjekter.

Vi er en ganske uformell og trivelig liten gjeng, og her presenterer vi oss selv i kortversjonen.

ansatte

Morten Vister

Daglig leder /

Morten er Scan Sørlies daglige leder. Han har oversikt og kontroll, og er engasjert på alle nivåer i bedriften. I tillegg til å være ansvarlig for produktutvikling, strategier og eksportmarkedet har han også en kundeportefølje, hovedsaklig utenfor Norge.

Mortens fritidsinteresse nr. 1 er antagelig Scan Sørlie, men han finner også tid til familie, venner, hytte og båt – og gjerne en snartur til Middelhavet i ny og ne.

Utvid seksjonen

ansatte

Geir Paulsen

Økonomisjef/regnskap /

Geir en økonomisjef, og har total kontroll på regnskap, økonomi, lagerstyring, lønn, personal og alt av firmaets edb-relaterte forhold. Han har vært ansatt i firmaet siden 2003. Utenom jobb er fotball – i tillegg til familie og barnebarn – den store, store lidenskapen, og det er ikke mye på den fronten heller som går Geir hus forbi.

Utvid seksjonen

ansatte

Anne Karen Lund

Tegning / Markedsmateriell / Salgsstøtte /

Anne Karen har vært i Scan Sørlie siden 2008, og bruker størstedelen av tiden til tegning og innredningsløsninger. Resten fordeles stort sett på å lage markedsmateriell både til kunder og eget bruk, bistå salgsapparatet og ta seg av «diverse forefallende».

Det meste av fritiden går med til musikk i forskjellige varianter – band, storband og janitsjar, men noe tid blir det også til barnebarn og hytteliv ved Skjebergkilen.

Utvid seksjonen

ansatte

Bjørn «Budde» Lillebekk

Salgsansvarlig /

Bjørn Lillebekk lyder kanskje ukjent, men Budde vet «alle» hvem er. I flere ti-år har Budde vært aktiv og synlig møbelbransjen, og det meste av tiden med Scan Sørlie som en av sine hovedleverandører. Han har spesialisert seg på ergonomi på arbeidsplassen, etter mange år med dette i fokus i Hov Dokka. Buddes geografiske virkeområde er fra Oslo og nordover og vestover til Trøndelag og Møre.

Privat bruker Budde mye energi på friluftsliv, familie og sosiale anledninger – og så er han fotballsupporter…

Utvid seksjonen

ansatte

Camilla Fleron

Salgssjef /

Camilla er i utgangspunktet utdannet lærer, men har ikke jobbet i skolevesenet på lenge. Hun har jobbet i flere bransjer i inn- og utland, og bruker nå sine kunnskaper og erfaringer som selger og teamets salgssjef.

Privat er Camilla av det sosiale og reiseglade slaget, og med en spesiell interesse for interiør og kultur er hun antagelig veldig nær hverdags-blinken.

Utvid seksjonen

ansatte

Gro L. Lannem

Salgsansvarlig /

Gro har det meste av sitt salgsområde i Nordland, Troms og Finnmark, men har også deler av Østfold/Viken. I tillegg bistår resten av salgsteamet sammen med Hanne ved behov. Hun har vært ansatt siden 1997, og har også høstet priser for sin måte å tilnærme seg kundene på.

På fritiden er det familie og barnebarn som har hovedfokus, i tillegg til at Gro er en utmerket kokke og baker – og hun er firmaets kakemons!

Utvid seksjonen

ansatte

Hanne Christin Daler

Inneselger/salgssupport /

Hanne har jobbet i Scan Sørlie fra medio januar  2018. Hennes hovedområde er innesalg, kundeservice og salgssupport. Hun er også back-up på tegning.

Musikk og korps har vært og er interesse nummer 1, og hun er ivrig janitsjarkorps-medlem. Utover det en hun en ihuga baker og kokk, som eksperimenterer på kjøkkenet og inviterer den heldige venneflokken for himmelsk smakstesting

Utvid seksjonen

ansatte

Ståle Rudsrud

Ordrekontor/lagersjef /

Ståle har vært lageransvarlig i Scan Sørlie siden 2003, men har før det vært i møbelbransjen siden 1984. Fra 2013 har han også hatt hovedansvar for ordrekontoret og all transport – så Ståle er antagelig firmaets hovedpulsåre.

Ståle liker å holde seg sprek og i form med trening og mye aktivitet – og når han virkelig skal nyte livet stikker han til campingvogna på Hvaler for helga.

Utvid seksjonen

ansatte

Ingunn Tirevoll Garberg

Ordrekontor/kundeservice /

Opprinnelig utdannet kokk, men trives aller best med fokus på mennesker og kundebehandling. Ingunn har erfaring fra mange bransjer, både møbel, mat og båt. Hun er i sitt ess med å yte kjapp og god service,  hvilket kommer Scan Sørlies kunder til gode.

Ingunn sine interesser er like variert som arbeidserfaringen; fjellturer, båtliv, mat, tid med barn og barnebarn, og hun løser kryssord på øverste nivå!

Utvid seksjonen

Miljøpolitik

Godkjent Miljøfyrtårn!
Vi er glad for at vi med dette har fått bekreftelsen på at vi også bidrar med vårt for å skåne miljøet – både i forstand natur og klima, og i forstand kollegial trivsel.

miljømärkemiljømärke
miljöbild