NyheterReferanse prosjekterKundens bilderArkiv
news pic

Sommer 2023

Under ferieavviklingen sommeren 2023 vil kontoret til enhver tid være betjent, med unntak av ukene 29 og 30. Disse to ukene 29 og 30 er også fabrikken sommerstengt. Hvem av oss som er på ferie når ser du her: Anne Karen: uke 26 til og med 31 Gro: uke 27 til og med 31 Budde:… Les mer »

Les nå
news pic

Lekre, store møterom

Store, elegante møterom med Tekla stoler til. Levert av vår forhandler Holmris. Det store møtebordet har 160 cm bredde, og dobbelt E-Motion understell. Det er stort, stødig og har rikelig med arbeidsplass.  

Les nå
news pic

Prisvinnende Tekla

Det er med stolthet og glede vi kan annonsere at stol- og bordserien Tekla i Jacob Amtorps design har mottatt The SIT Furniture Design Award Winner 2023 i kategori Office Furniture. Vi gratulerer Amtorp Design, og anbefaler naturligvis denne serien i alle dens variasjoner varmt. SIT Award Price

Les nå
news pic

Styrket bemanning

De siste årene har Scan Sørlie økt raskt og mye i både volum og omsetning, og vi har derfor både ansatt en person til, og samtidig omfordelt roller og ansvarsområdet noe internt. Med denne endringen øker vi kapasiteten til å kunne fortsette å yte god og rask service. I dette vedlegget kan du lese daglig… Les mer »

Les nå
news pic

Våre priser vil justeres gjeldende fra 1.02.2023. Årets prisliste vil da være klar, og prisoppgangen vil variere fra 4-8%.  

Les nå
news pic

Inspirasjon fra Gabriel

Vakre farger og kvalitetsstoffer fra Gabriel! Last ned brosjyren som er full av tips og informasjon og la deg inspireres Gabriel inspirasjon med ScS logo

Les nå
news pic

Rett og slett lekkert! Levert av Holmris Form-Funk-

Så lekkert kan det bli, når harmonien mellom møbeluttrykk og farger stemmer totalt. Arbeidsplasser med sort E-Motion Y-Design elektrisk hev/senk understell, sorte laminater og Apollostoler trukket i mykt, konjakk-farget skinn. Elegant!  

Les nå
news pic

Pressemelding

Eier og grunder av Scan Sørlie, Morten Vister har solgt sine aksjer til Gøtessons Design Group (GDG). I Scan Sørlie kommer det ikke til å bli noen endringer og vi vil være akkurat de samme personer som yter den samme gode gamle servicen. Morten Vister vil fortsatt være daglig leder fra våre lokaler på Greåker. … Les mer »

Les nå
news pic

TEKLA – fullskala presentasjon

Vår Tekla-konferanseserie er en viktig del av Scan Sørlies fornyelsesprosess og en gjennomtenkt investering for fremtiden. Stol- og bordserien er designet av Jacob Amtorp. Med tidløs design og vekt på av funksjonalitet, ergonomi og allsidighet, komponenter og håndverk av høy kvalitet, er denne designserien forventet å være frontløper i Scan Sørlies sortiment for de kommende… Les mer »

Les nå
news pic

VAKRE STOFFER

Et flott møbel blir enda flottere med et vakkert stoff. Vårt store utvalg i stoffer kommer fra toneangivende stoff-veverier, hovedsakelig i Norge og Skandinavia, men også Europa forøvrig. Flere av disse har nå presentert nye, vakre stoffer som gjenspeiler tidens trender. Ta en titt på noen av stoffnyhetene her: Nye stoffer 2022

Les nå
news pic

Fartsvidunder i Scan Sørlie-møbler

Fartsvidunderet og Norges Formel-håp Dennis Hauger signerte kontrakt med Aurskog Sparebank, komfortabelt sittende i Touch Comfort stoler ved Scan konferansebord fra Scan Sørlie. Lykke til med hvert eneste løp, Dennis, vi heier naturligvis på deg!

Les nå
news pic

Levert av Arne Jensen AS

Les nå
news pic

Tekla sofa- og barbord

I tillegg til at Tekla nå har massevis av konferansestoler, flere kvaliteter konferansebord og også både stablestoler og barstoler har serien også fått sofabord og barbord. Sofa- og barbord har samme utvalg i kvaliteter som konferansebordene: standard 25 mm laminat, 26 mm HPL med rett kant og sort Nano med skrå profilkant. Sofabordene har høydene… Les mer »

Les nå
news pic

Tekla konferansebord

Tekla har blitt en fullstendig møbelserie i konferansesegmentet. Konferansebordene er i gjennomtenkte størrelser, tilpasset både store og små rom. De er også designet i forskjellige kvaliteter, som igjen gir valgmuligheter i forhold til pris. Alle bordene kommer i alle Scan Sørlies standard 25mm laminater. Alle bordene kommer også i 26 mm HPL med rette kanter,… Les mer »

Les nå
news pic

Tekla stolserie vokser.

Tekla stolserie har vokst mye. Konferansestolene fikk i høst 3 rygghøyder, nå har Tekla også fått både stablestoler og barstoler. Stablestolene har 4 ben, og Bolt utgaver, begge med alle 3 rygghøydene, alle 4 polstringsuttrykkene og med eller uten lener. Barstolen har to sittehøyder og alle 4 polstringsuttrykkene. Nå finnes det en Tekla eller to… Les mer »

Les nå
news pic

Mr.Box med utvidelse

Vår avdeling for produktutvikling har jobbet godt gjennom høsten og vinteren. I årets nye priskatalog kan vi presentere en rekke nyheter og oppgraderinger. En av modellene som har fått en omfattende utvidelse er sofaen Mr.Box. Den har fra tidligere hatt to høyder, to typer understell samt to polstringsuttrykk. Nå har den fått en tredje høyde, Medium, høyde… Les mer »

Les nå
news pic

Komfort på hjemmekontoret også

Komfort gjennom en stillesittende arbeidsdag med kontorstolen Flow. Å ha riktig kontorstol kan være en avgjørende faktor. Timer bak arbeidsbordet krever en god stol hvor du sitter både behagelig og riktig. Mange ønsker tilgjengelighet på forskjellig tilbehør, og også i flere farger og uttrykk, slik at den kler rommet ellers. En fin kontorstol skal derfor… Les mer »

Les nå
news pic

Enkelt og stilig til konferanse

Hotellenes fasiliteter for seminar, konferanser og møter er å finne i alle størrelser, og jo større saler, jo mer behov for å kunne møblere fleksibelt. Vår forhandler Clausen og Keller har levert praktiske og elegante møte- og konferansemøbler til Hotell Prinsen i Trondheim, med sammenleggbare bord og stablebare stoler med høy sittekomfort.

Les nå
news pic

I en verden der hygiene og helse er dagens viktigste prioriteringer, har Camira lansert StaySafe, som er en avansert tekstilbehandling som reduserer potensialet for viral overføring fra stoffoverflater i offentlige miljøer. Når overflatebehandlingen brukes på et stoff, ødelegger denne moderne tekstilteknologien virus og dreper bakterier, slik at polstring ikke fungerer som en mulig overføringskilde. Scan… Les mer »

Les nå
news pic

Levert av Kontorforum AS Mosjøen

 

Les nå
news pic

Levert av Kontorleverandøren AS

Les nå
news pic

Levert av PM Danielsen, Inventum Sør

Les nå
news pic

Levert av Kontor og Grafisk AS, Alta

Les nå
news pic

Levert av Inventum Nord-Møre

Les nå
news pic

Levert av Kontorsystemer AS

Les nå
news pic

Levert av A-Møbler AS

Les nå
news pic

Levert av Lidv. Arvesen AS

Les nå
news pic

Levert av P.M. Danielsen til Ugland – møtebord i lengden

Ton-i-ton i fargene er dette møtelokalet utrolig smakfullt. Rolig og avdempet med bekvemme Apollo Bolt stoler.

Les nå
news pic

Møbler til Modern Activity Center, Gardermoen

Vi har levert kantinemøbler, konferansemøbler, kontormøbler og sittemøbler til «Huset med vindtunnellen» – Modern Activity Center på Gardermoen via vår forhandler Office Garden. Besøk dem på modernactivitycenter.no

Les nå
news pic

Høstens nyhet!

Stolen TEKLA er høsten nykommer, men 4 forskjellige varianter på sete/rygg, flere kryss-understell med glidere eller hjul, med eller uten lener. Dette er en riktig «all-rounder».

Les nå
news pic

Tilbake og klare!

Forhåpentligvis har alle nytt Norge på langs og tvers denne sommeren, og kost seg i vår vakre natur og våre hyggelige byer og bygder. Det har også vi. Vi er i gang igjen etter ferien. Etter en spesiell, men fin Norge-sommer er vi forberedt og klare for en travel og givende høstsesong.

Les nå
news pic

Ferie og tilgjengelighet

Ferieavviklingen hos oss dette året starter så smått i uke 27. Kontoret vil være ubemannet i ukene 30 og 31 (20-31.juli), utover det vil det alltid være noen på plass. Siste varelevering før ferien vil gå fra fabrikken tirsdag 17 juli, og første varelevering etter ferien vil gå fra fabrikken tirsdag 4.august. Vi ønsker alle… Les mer »

Les nå
news pic

CHARLIE er på plass!

Charlie – 6 variasjoner på vårt nye prisgunstige, stilige og anvendelige småbord er nå klart for levering. Dette har vi store forventninger til. Design: Esben Wingerei.

Les nå
news pic

Bestilling før ferien

Bestillingsfrister og leveringstider i forbindelse med sommerferien 2020: Fabrikken og kundesenteret er stengt i tidsrommet 20.juli – 31.juli. Siste bil før ferien går fra fabrikk fredag den 17.juli. Første bil etter ferien går fra fabrikk den 4.august.

Les nå
news pic

Mens det lakker mot sommer –

Vinter,salgsrekorder, tidlig vår, korona-krise og 17.mai – det har mildt sagt vært avvik fra normalen denne første delen av året. Samtidig med at hverdagen igjen nærmer seg det vi er vant til så bruker Scan Sørlie tid på både justeringer og utvidelser av noen av modellseriene våre, og på utvikling av nyheter. Spesielt brenner vi… Les mer »

Les nå
news pic

Gratulerer med dagen til alle

Selv om årets 17.mai-feiring blir spesiell, så er det fortsatt en flott og stolt dag for oss alle. Gratulerer med dagen!

Les nå
news pic

En vår med tilpasningeer

Vel overstått annerledes-påske. Tross fortsatt begrensede og rådende omstendigheter velger Scan Sørlie å ha en positiv innstilling til våren videre. Vi har alle på jobb, dog foreløpig ingen på full tid, og kursen på Euro beveger seg i riktig retning, om enn sakte. Tegninger, anbud og tilbud, ordre, produksjon og transport blir tatt hånd om… Les mer »

Les nå
news pic

GOD PÅSKE!

Scan Sørlie velger å ha en positiv innstilling til våren videre, tross rådende omstendigheter. Produksjon og transport fra oss går som normalt, det jobbes godt «ute i felten» og kursen på Euro har så vidt begynt å bevege seg nedover. Selv om det vil ta tid, så regner vi med at det sakte og gradvis… Les mer »

Les nå
news pic

Alt du trenger på liten plass

Vi minner om at vi kan levere funksjonelle gode arbeidsplasser til hjemmekontoret med svært kort leveringstid. Bord med hev/senk understell, en enkel oppbevaring og en god kontorstol – da er det vesentligste behovet dekket. Så har vi naturligvis hele spekteret av møbleringsløsninger både til kontoret og ellers til normal leveringstid, akkurat som vi pleier.  

Les nå
news pic

Hjemmekontor for rask levering

Vi minner om at vi kan levere funksjonelle gode arbeidsplasser til hjemmekontoret med svært kort leveringstid. Bord med hev/senk understell, en enkel oppbevaring og en god kontorstol – da er det vesentligste behovet dekket. Så har vi naturligvis hele spekteret av møbleringsløsninger både til kontoret og ellers til normal leveringstid, akkurat som vi pleier. Bildet… Les mer »

Les nå
news pic

Se video fra vår messestand

Årets Stockholm Furniture Fair 2020 er over. Scan Sørlie har naturligvis vært representert, og er veldig fornøyd med uka. Vi har hatt tett med besøkende, og har fått oppmerksomhet ikke bare fra våre trofaste og ivrige forhandlere, men også vekket nysgjerrighet og interesse hos messebesøkende som fra før ikke har hatt noen spesiell relasjon til… Les mer »

Les nå
news pic

Velkommen til A19-20

Vi gleder oss til å ta imot våre forhandlere og forbindelser på stand A19-20 på Stockholm Furniture fair 4-8 februar. Vi er på plass. Hjertelig velkommen

Les nå
news pic

Priskatalogen klar

Priskatalogen 2020 er nå i trykk, og vi gleder oss til å sende ut ny, frisk utgave med flere nyheter presentert kommende uke.

Les nå
news pic

Lunt, smakfullt og bekvemt

Det er alltid en stor glede når våre forhandlere kan melde tilbake til oss om sluttkunder som er strålende fornøyde med leveransen fra Scan Sørlie AS – og når vi i tillegg får flotte bilder som her, er det helt topp! Dette er levert av Inventum Kontorforum i Brønnøysund, til firmaet Oluf Eiendom. Gratulerer med… Les mer »

Les nå
news pic

Vi er igang

Godt nytt år til dere alle. Jul og nyttår er over, med mange røde dager og ekstra fri for de fleste. Det er sikkert flere enn oss som har satt stor pris på det. Nå er vi igang, uthvilte og klare for 2020 og alt hva det vil bringe. Prislista er ute om 3 uker,… Les mer »

Les nå
news pic

Takk for i år!

Aktiviteten har vært skyhøy hos oss gjennom hele året som har gått, takket være dedikerte og dyktige forhandlere over det ganske land. Tusen takk til dere alle sammen for et strålende samarbeid. Priskatalogen 2020 er rett rundt hjørnet. Den er imidlertid ikke HELT trykkeriklar, og siden julen i år er ganske lang så blir ikke… Les mer »

Les nå
news pic

PRISJUSTERING

Våre priser vil bli justert med virkning fra januar 2020. Generelt vil ikke prisjusteringen skille seg mye ut fra de øvrige årene, men som alltid vil det være eksterne forhold som vi er nødt til å ta hensyn til. Ny priskatalog er i prosess, og vil som vanlig både bli lagt på nettsiden og sendt… Les mer »

Les nå
news pic

Desk Control APP

Høyderegulering på arbeidsplassen har etterhvert blitt en selvfølge, ergonomi blir prioritert og vektlagt, og langvarige sykemeldinger med statiske slitasjeplager minker. Ansattes helse er viktig, og arbeidsgivere verden over har fokus og oppmerksomhet på det. Våre arbeidsplasser er utstyrt med løftesystemer fra LINAK. Løftesystemene er fleksible, intelligente, driftssikre og har lekker design. I en travel hverdag… Les mer »

Les nå
news pic

E-Motion Y-Design

Understellet E-Motion i ny Y-design, med et trendy uttrykk. Med en helt enkel plate på blir arbeidsplassen både moderne og elegant, og stabilitet, funksjonalitet og kvalitet er selvfølgelig like E-Motion-god. Dette bør falle i smak! Bordet heves på ben fra Linak med løftehøyde fra 65 til 130 cm. Motoren DL17 måler 80x80mm. Støttefoten som skrår… Les mer »

Les nå
news pic

Høsten er her!

Sommerferien 2019 er over for de aller fleste av oss, skole, jobb og daglige rutiner er igjen hverdagen. Selv om det er både deilig og nødvendig med litt ferie, så er det allikevel på hverdagene ting skjer. Vi er i alle fall på plass og igang etter sommeren, og gleder oss til høstsesongen som står… Les mer »

Les nå
news pic

Bilder fra fornøyde kunder

Se noe av det våre forhandlere har sendt oss av bilder fra leverte prosjekter.

Les nå
news pic

Zero + SQ = råstilig!

Zero er en ny stol hos oss, men i en stil som er populær over hele vårt kontinent. Enkel, universell, moderne – og litt «arrogant»: «jeg har noe dere andre ikke har» – holdning. Den er enkel nok til å passe inn nær sagt hvor som helst og komfortabel nok til å sitte i hele dager,… Les mer »

Les nå
news pic

APOLLO med ytterligere familieforøkelse

Stolen Apollo har vært helt i toppsjiktet på bestselgerlista i flere år. Det er en anvendelig, bekvem stol som også er gunstig i pris. Dette året har vi lansert Apollo i ytterligere 2 modeller: Bolt understell og kryss understell – sistnevnte med enten hjul eller glidere. Apollo Bolt har siden den først ble vist frem i… Les mer »

Les nå
news pic

Alternative ben på Mr.Box

Sofaserien Mr.Box er forlengst en HIT over det ganske land – faktisk over hele Skandinavia. Den har enten lav eller høy rygg, med eller uten piper innvendig i ryggen, i stsørrelsene 1-, 2- og 3-seter. Den høye modellen kan bygges sammen til «Meetingpoint» hvor 2 sofaer er sammenføyd med en endevegg, og det dannes et… Les mer »

Les nå
news pic

Nye stoffer fra Gabriel i sortimentet

Les nå
news pic

Messe hos Inventum Copysafe, Harstad

Les nå
news pic

Verket i Moss – Sørlie Prosjektinnredninger AS

Gamle Peterson i Moss – «selve gamle Mosse-lukta» – er borte, og bygningsmassen og området er  forvandlet til en lekker liten bydel, både ute og inne. Inne med møbler i mange kategorier fra Scan Sørlie AS, levert av vår forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS.                

Les nå
news pic

Priskatalog 2018

Priskatalogen 2018 er nå klar til bruk. Foreløpig eksisterer den som PDF, og i løpet av uke 5 skal den også foreligge i tradisjonelt, trykket format. Vi gleder oss til å presentere årets priskatalog, vi har anstrengt oss for at den skal være både informativ, praktisk å bruke og fin å se på. Selv synes… Les mer »

Les nå
news pic

Resepsjon – Adv.kontoret Økland

 

Les nå
news pic

Møterom – Scandic Hammerfest

Scandic Hotels, Hammerfest. Levert av vår forhandler HIPAS AS

Les nå
news pic

Vellykket messe!

  Takk for alle strålende tilbakemeldinger fra dere som besøkte vår stand på Designers Saturday 2017, helgen 9 og 10 september.

Les nå
news pic

BAKKE AS

 

Les nå
news pic

Møterom – Advokatfirmaet Økland

Møterom   Adv.kontoret Økland AS Levert av vår forhandler Kjellmann AS

Les nå
news pic

Møterom – Larus

Møterom Larus Produsert av Della Rovere, Italia

Les nå
news pic

Showrommet

  Vi har et omfattende showrom i våre lokaler i Vistergrenda, og dette er naturligvis i stadig endring.

Les nå