Sjelden endring i staben

 

Man kan trygt si at det ikke er noen stor «gjennomtrekk» i Scan Sørlie – den ferskeste i staben pr i dag har nå 10 år i stolen.

Det anser vi selv som en bekreftelse på et godt og artig arbeidsmiljø.

 

2 av våre trofaste, solide og kompetente kollegaer takker allikevel for seg.

 

Fred Johansen inntar nå en tilværelse som pensjonist. 

Etter over 40 år i bransjen er han naturligvis en kompetansemessig kjempe, for ikke å snakke om nettverket han gjennom årene har opparbeidet over det ganske land.

 

Ulf Karlsen har vært i bedriften i 25 år, så han er ingen novise han heller. Han har «alltid» vært her, helt siden militærtjeneste og «skarpe oppdrag» for Norges FN-kontingent .

 

Disse to blir naturligvis erstattet.

 

Bjørn «Budde» Lillebekk og Hanne Christin Daler er våre to nye medarbeidere.

 

Budde er godt kjent i bransjen gjennom mange år, både som innehaver av egen møbelforretning med hovedvekt på ergonomi og kontorsstoler, og som ansatt med salgsansvar i samme bransje, og hele tiden som forhandler av Scan Sørlie, og har dermed god kjennskap til våre møbler. Han vil være en pålitelig og tillitsvekkende salgsrepresentant.

Budde vil være i sving hos oss fra nyttår.

 

Hanne kommer fra kjøkkenbransjen – små og store kjøkken!

Først 20 år med kjøkken og innredning til private hushold, og deretter nesten 10 år som salgskonsulent for Fredrikstad Storkjøkkensenter AS. Erfaringen omfatter hele prosessen fra løsningsforslag til kalkyle og ordrebekreftelse. Hennes kreativitet, tekniske forståelse, høye arbeidskapasitet og smittende latter vil helt sikkert komme både kollegaer og kunder til gode.

Hun vil være på plass mot slutten av januar.

 

Noen endringer i mønsteret innomhus hos oss vil det nå bli. Våre forhandlere vil antagelig merke at ordrekontoret nå blir forsterket,  med Hannes stemme og signatur i tillegg til Ståle. Med det vil Ståle lettere kunne frigjøre kapasitet til lager og forsendelser.

Vi ønsker Fred og Ulf lykke til og alt det beste framover, og ønsker Hanne og Budde hjertelig velkommen i gjengen.

Dette blir veldig bra.