Mr Box høy – Design: Esben Wingerei

Stramt uttrykk – god sittekomfort

Mr Box er en sofa med et stramt uttrykk, men samtidig god sittekomfort. En gjennomgående deling av sete, armlener og rygg gjør at Mr Box er enkel å holde ren. Denne delingen har blitt et kjennemerke for Mr Box og defineres av et mellomstykke som benyttes i både sittemøbler og bord. Den tydelige knekken i ryggens bakside indikerer en behagelig sittestilling og gir samtidig hele familien et særpreg.

ET EGET LITE MØTEROM

Møteplassen skaper en avskjermet rom for møter og telefonsamtaler. Den kan også være en stille sone når man har behov for å arbeide i ro og fred. Foreløpige målinger har vist at lyden dempes betydelig når man sitter i Mr Box med høy rygg. Integrert el-uttak i endevegg møteplass forenkler tilkobling av PC og annet utstyr samt frigjør plass på bordplaten. Sittehøyden og ryggvinkel gjør at sofaen også kan benyttes i kafeer og restauranter siden man sitter såpass «rett opp» at det er behagelig å spise.

EN ENKEL OG LETT SOFA TIL MODERAT PRIS

Mr Box er en hel familie med sofaer – fra lave til høye modeller. Dessuten er Mr Box en enkel og lett sofa til en moderat pris. Den passer utmerket i entreen, fojaéen eller i åpne kontorlandskap. Det betyr at man kan velge et møbel for hele lokalet, som for eksempel en kantine med både lave/åpne og høye/lukkete sitteplasser. Med Mr Box skaper man et homogent uttrykk i rommet.